ВИНО & ХРАНА - Lozeto
  • Lóngoza Chardonnay с предястие Задушени и сурови зеленчуци

    блог-статия

    Задушени и сурови зеленчуци

    Необходими продукти:

    • 2 средни моркова
    • 100 гр. сварен червен боб
    • краве масло
    • валериана на листа
    • 1 бр. средно авокадо
    • чия за поръсване
    • висококачествен зехтин

    Начин на приготвяне:

    Морковите се почистват и нарязват на кубчета. Задушават се на умерен котлон с малко масло и 2 с.л. вода. След като омекнат и изври водата се добавя червения боб и се добавя сол на вкус.

    Задушените зеленчуци се гарнират с нарязано на филийки авокадо и стръкове валериана. Валерианата не се реже, за да се запазят максимално полезните съставки в нея.

    Добавяте зехтин, поръсвате с предварително накисната чиа се наслаждавате на прекрасния вкус на Lóngoza Chardonnay.

Трябва да сте на 18 години, за да можете да посетите този сайт

Моля укажете Вашата дата на раждане