Lóngoza Chardonnay с предястие Задушени и сурови зеленчуци - Lozeto
блог-статия

Задушени и сурови зеленчуци

Необходими продукти:

  • 2 средни моркова
  • 100 гр. сварен червен боб
  • краве масло
  • валериана на листа
  • 1 бр. средно авокадо
  • чия за поръсване
  • висококачествен зехтин

Начин на приготвяне:

Морковите се почистват и нарязват на кубчета. Задушават се на умерен котлон с малко масло и 2 с.л. вода. След като омекнат и изври водата се добавя червения боб и се добавя сол на вкус.

Задушените зеленчуци се гарнират с нарязано на филийки авокадо и стръкове валериана. Валерианата не се реже, за да се запазят максимално полезните съставки в нея.

Добавяте зехтин, поръсвате с предварително накисната чиа се наслаждавате на прекрасния вкус на Lóngoza Chardonnay.

Трябва да сте на 18 години, за да можете да посетите този сайт

Моля укажете Вашата дата на раждане